Dette websted bruger cookies til at analysere trafik og til at tilpasse annoncer. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. For mere information besøg vores privatlivspolitik.

Hvordan man laver jordbær marshmallows?

Ved hjælp af frisk jordbærpuré kan du lave bløde jordbær marshmallows
Ved hjælp af frisk jordbærpuré kan du lave bløde jordbær marshmallows, der simpelthen sprænges med frugtsmag.

Ved hjælp af frisk jordbærpuré kan du lave bløde jordbær marshmallows, der simpelthen sprænges med frugtsmag. Disse marshmallows struktur er forbløffende - de er så lette, at de simpelthen smelter, når du bider i dem.

Ingredienser

  • 1,5 kopper vand, delt i halvdelen
  • 0,5 kop jordbærpuré
  • 4 konvolutter gelatine
  • 3 kopper sukker
  • 1,5 kopper let majssirup
  • 0,33 kopper pulveriseret sukker
  • 0,33 kop majsstivelse

Trin

  1. 1
    Forbered en 9x13 pande. Linj det med aluminiumsfolie og spray folien med en non-stick madlavningsspray.
  2. 2
    Læg en halv kop vand og jordbærpuré i skålen med den store stativblander. Drys gelatinen og lad den sidde og opløses i mindst 5 minutter.
  3. 3
    Anbring den resterende 0,75 kop vand, majssirupen og sukkeret i en medium gryde over medium varme. Rør for at opløse sukkeret og indsæt et sliktermometer.
  4. 4
    Lad blandingen koge uden omrøring, indtil den når 240 grader på termometeret. Børst lejlighedsvis ned i siderne med en våd konditorbørste for at undgå krystallisering. Mens slik koger, skal du køre mixeren kort på lavt for at sikre, at gelatinen og puren er raffineret.
  5. 5
    Når sliket når den rette temperatur, skal du straks fjerne det fra varmen. Drej mixeren til lav, og hæld langsomt den varme sirup i mixerskålen. Vær forsigtig, da sirupen er ekstremt varm. Hvis du har en stor (mindst 3 kop) flydende målekop med en tud, kan du overføre den varme sirup til koppen inden du hælder for at gøre det lettere.
    Denne opskrift laver 6-8 jumbo marshmallows eller 10-15 marshmallows i mindre størrelse
    Denne opskrift laver 6-8 jumbo marshmallows eller 10-15 marshmallows i mindre størrelse.
  6. 6
    Forøg gradvis mixerens hastighed, indtil den kører højt. Pisk skumfidusblandingen i 10 minutter, eller indtil den er stiv og skinnende. Du kan fortælle, at det er gjort, når du stopper mixeren og løfter piskeren, og skumfidus drypper langsomt ned i skålen i en tyk, skinnende strøm.
  7. 7
    Hæld marshmallow i den tilberedte gryde og glat toppen. Lad det sidde og stramme op ved stuetemperatur i mindst 10 timer.
  8. 8
    Sigt pulveriseret sukker og majsstivelse sammen. Dæk din arbejdsstation med vokspapir for at beskytte den, og drys overfladen med sukker / stivelsesblandingen mildt. Drys marshmallowens top med sukker / stivelsesbelægning, og vend marshmallow med forsiden nedad på den forberedte overflade.
  9. 9
    Skræl forsigtigt folien tilbage fra marshmallowen, og drys toppen af marshmallowpladen med belægningspulveret. Sprøjt en stor glatbladet kniv med nonstick madlavningsspray, og belæg begge sider med belægningspulveret. Skær marshmallow i firkanter, og belæg knivbladet med sukker / stivelse efter behov. Rul skarpe kanter af skumfiduser i belægningsblandingen, så alle sider er glatte og ikke klæbrige.
  10. 10
    Opbevares korrekt. For at redde marshmallows skal du opbevare dem i en tør lufttæt beholder på et tempereret, tørt sted. Opbevar dem ikke i køleskab eller opbevar dem på et meget fugtigt sted. Hvis de opbevares længere end to eller tre dage, skal du muligvis rulle dem igen i belægningen. Friske skumfiduser bliver uaktuelle efter cirka en uge, så disse spises bedst hurtigt efter at de er lavet.
  11. 11
    Færdig.

Ting, du har brug for

  • 9x33 cm gryde
  • Aluminium køkkenfolie
  • Non-stick madlavningsspray
  • Stor standarmatur og skål
  • Medium gryde
  • Omrøringsredskab
  • Sliktermometer
  • Glatbladet kniv
  • Vokset papir
  • Lufttæt beholder

Spørgsmål og svar

  • Hvor mange skumfiduser laver denne opskrift?
    Denne opskrift laver 6-8 jumbo marshmallows eller 10-15 marshmallows i mindre størrelse.

Lignende artikler
  1. Hvordan fikser man karamel majs med jordnødder?
  2. Hvordan laver man hjemmelavede sukkerterninger?
  3. Hvordan man laver trukket sukker?
  4. Hvordan laver man sejt slik?
  5. Hvordan laver man sukkermus?
  6. Hvordan dekorerer jeg sukkerterninger?
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail