Dette websted bruger cookies til at analysere trafik og til at tilpasse annoncer. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. For mere information besøg vores privatlivspolitik.

Hvordan bliver jeg et bryllup?

Inden du bliver bryllupsofficer, skal du gå online for at kontrollere din stats love om, hvem der kan blive officier. Hvis det ser ud til at være berettiget, skal du vælge en religiøs organisation for at blive ordineret igennem, enten personligt eller online. Ikke allerede tilknyttet en bestemt religion? Se på ikke-kirkelige eller tværreligiøse organisationer, som også foretager ordinationer. Når du har valgt en organisation, skal du følge deres anvisninger for at blive ordineret, hvilket muligvis kræver, at du udfylder formularer, tager klasser eller betaler gebyrer. For information om at udføre en ceremoni, når du er bryllupsofficer, læs videre!

Skal du gå online for at kontrollere din stats love om
Inden du bliver bryllupsofficer, skal du gå online for at kontrollere din stats love om, hvem der kan blive officier.

En bryllupsmedarbejder er en person, der handler i henhold til loven og certificerer en ægteskabslicens for en lokal jurisdiktion. Dette er også den person, der udfører bryllupsceremonien og slutter sig til parret i ægteskab. Typisk ordineres en officient af en religiøs organisation til at udføre ceremonien som en repræsentant for organisationen. Mange forlovede par ønsker, at en ven eller et familiemedlem skal være officielt ved deres bryllup for at skabe en mere personlig ceremoni. At blive officier kan være en nem proces, hvis du foretager den nødvendige forskning.

Del 1 af 4: læring af loven

 1. 1
  Tjek din stats love. En bryllupsmedarbejder opfylder den juridiske pligt til at certificere en ægteskabslicens, så det er vigtigt at forstå loven i din stat.
  • Besøg din statssekretærs websted for at se, hvilke love der gælder.
  • Nogle stater er meget lempelige over, hvem der kan blive embedsmand, men andre kræver, at embedsmænd er en praktiserende minister med en menighed.
  • Nogle stater vil pålægge bøder for alle ægteskaber, der udføres ulovligt.
 2. 2
  Besøg eller ring til dit lokale kontor, der udsteder ægteskabstilladelser. Dette kan være en amtmand, skifteret eller rådhus. Nogle amter i en stat har forskellige krav til bryllupsofficerer end andre, så det er også en god ide at finde ud af, hvad dine amtslove er.
 3. 3
  Læs gennem din stats ægteskabstilladelse. Som officier for et bryllup er det dit job at sikre, at de mennesker, der bliver gift, forstår, hvad ægteskabstilladelsen betyder. Læs grundigt igennem ægteskabstilladelsen, og sørg for at forstå det nok til at forklare, hvad det betyder.
Hvordan bliver jeg bryllupsofficer i New Jersey
Hvordan bliver jeg bryllupsofficer i New Jersey?

Del 2 af 4: at blive ordineret

 1. 1
  Vælg en religiøs organisation for at blive ordineret igennem. At blive ordineret betyder at blive udnævnt til medlem af præster i en religiøs organisation. Dette gør en person til en officiel repræsentant for den religiøse organisation. At blive ordineret gennem en religiøs organisation er en vigtig del af at blive bryllupsofficer, og det kræves af loven i mange stater. Hvis du ikke tidligere har tilknyttet en religion, er der mange ikke-kirkelige eller tværreligiøse organisationer at vælge imellem.
  • Mange religiøse organisationer ordinerer dig online, og nogle gør endda det gratis online. Sørg for, at din stat genkender ordinationer online, før du vælger denne rute.
  • Nogle jurisdiktioner anerkender ikke ordinationer gennem visse religiøse organisationer, så tjek dine lokale love for at sikre, at din ordination bliver anerkendt.
  • Hvis du vil udføre bryllupper i flere stater, skal du muligvis ordineres fra flere forskellige organisationer afhængigt af de lokale love i hver stat.
 2. 2
  Tag skridt for at blive ordineret. Når du først har valgt den religiøse organisation, du vil blive ordineret igennem, skal du gøre organisationens specifikke trin for at blive ordineret. Nogle gange er det lige så let som at udfylde en formular online, men med andre kan det være nødvendigt at tage et par klasser eller betale et mindre gebyr.
 3. 3
  Tjek med jævne mellemrum for at sikre, at du stadig er ordineret. Mange religiøse organisationer kræver kun, at du gennemfører den indledende proces for at blive ordineret, og du er ordineret for livet, men nogle kræver, at du regelmæssigt opdaterer dine oplysninger. Kontroller, om den religiøse organisation, du valgte, kræver opdatering, og hvis den gør det, skal du holde dig opdateret med den, så du ikke ender med at udføre ulovlige ceremonier.
Hvordan bliver jeg officerer til at udføre et ikke-religiøst bryllup i Sarasota
Hvordan bliver jeg officerer til at udføre et ikke-religiøst bryllup i Sarasota, Florida, når jeg bor i Delaware?

Del 3 af 4: udførelse af ceremonien

 1. 1
  Mød med parret, der bliver gift. Den første ting at gøre for at afholde et bryllup er at sætte sig ned med parret og finde ud af, hvilken slags ceremoni de ønsker. Du bør planlægge ceremonien med parret, så alle er på samme side.
  • Ønsker parret en lang, traditionel ceremoni med læsninger fra en religiøs tekst?
  • Ville parret hellere have en verdslig ceremoni uden nogen religiøse elementer?
  • Er der mennesker, parret ønsker at medtage i ceremonien for at synge sange, holde læsninger eller deltage på nogen måde?
 2. 2
  Lær om parret. Som officerer holder du en kort tale som en introduktion og taler gennem hele ceremonien for at holde det flydende. Tal med parret, og find ud af oplysninger om dem, der skal bruges i ceremonien.
  • Find ud af, hvordan de to mennesker mødtes.
  • Lær, hvad deres yndlingsaktiviteter er, og hvad deres erhverv er.
  • Se om der er sjove vittigheder mellem dem, eller om de deler en unik oplevelse.
  EKSPERTTIP

  Vores ekspert er enig: Det er vigtigt for ægtepar og sælgere at være på samme side, så som officier skal du tage dig tid til at lære dem at kende. For eksempel kan du spørge, om de er åndelige, og om de foretrækker, at deres tjeneste er mere religiøs eller mindre religiøs.

 3. 3
  Øv ceremonien. På ceremonidagen udfører du den foran et publikum, så det er en god ide at øve det inden bryllupsdagen for at sikre, at tingene kører problemfrit. Du skal skrive ceremonien ud for at øve alene, hvad du vil sige, og du skal også afholde en øvelse med alle involverede i ceremonien for at gå uofficielt igennem den en gang.
  • Prøven afholdes normalt på bryllupsstedet.

Del 4 af 4: Oprettelse af en virksomhed

 1. 1
  Navngiv din virksomhed, og registrer den. For at foretage en virksomhed, der udfører bryllupper, skal du navngive din virksomhed og registrere den hos enten din amtstjenestes kontor eller din stats regering afhængigt af din stat. Din virksomhed registreres som dit personlige navn, medmindre du opretter en handel eller DBA, der handler som, navn, når du tilmelder dig.
  • Mange mennesker kan lide at bruge deres personlige navn som en del af deres firmanavn. For eksempel kan du navngive din virksomhed John Walker's Wedding Services eller Amy's Wedding Officerts.
 2. 2
  Beslut hvad dit gebyr vil være. De fleste bryllupsofficerer opkræver time for deres tjenester, men nogle har et tillægsgebyr, hvis de skal rejse langt for ceremonien. Typisk opkræver bryllupsofficerer mellem 37€ og 75€ i timen for deres tjenester afhængigt af hvor de arbejder.
  • Typisk tjener en bryllupsofficer ca. 220€ til 300€ pr. Bryllup.
  • Officerer i større byer som New York kan opkræve mere end embedsmænd i en lille landdistriktsby.
 3. 3
  Samarbejd med andre fagfolk. En måde at få kunder på er at samarbejde med andre bryllupsfagfolk, så du kan markedsføre en one- stop-shop for bryllupper. Find en fotograf, videografer, blomsterhandler og muligvis endda en cateringfirma at omgås, og tilbyde par en nem måde at reservere mange aspekter af brylluppet på én gang. Når du samarbejder med andre fagfolk, får du den ekstra fordel ved al markedsføring af dine tjenester sammen på alles hjemmesider, hvilket giver hver person mere eksponering.
 4. 4
  Markedsfør dine tjenester. En god måde at markedsføre dine tjenester på som bryllupsofficer er at oprette et websted. De fleste par bruger internettet til at søge efter bryllupsprofessionelle at indgå kontrakt med, så du vil sikre dig, at du har et websted, som de kan finde. Du kan nemt oprette et websted ved at købe et domænenavn og finde en webstedshost, der har en skabelonbygger. Der er også andre måder at reklamere for din nye virksomhed på.
  • Udskriv visitkort med dit firmanavn, telefonnummer og websted på dem for at uddele til folk. Hold altid flere visitkort ved hånden, fordi du aldrig ved, hvornår du løber ind i nogen, der leder efter et bryllup.
  • Føj dit firmanavn til bryllupsdatabaser.
  • Få en stand på et bryllupsmesse for at uddele dit visitkort og pjecer om dine tjenester. Sørg for, at du har en sjov gave til messebesøgende, så de vil huske dig.
  • Kontakt bryllupssteder eller bryllupsplanlægningsfirmaer for at se, om du kan holde flyers der eller blive forfremmet af dem.
At blive ordineret gennem en religiøs organisation er en vigtig del af at blive bryllupsofficer
At blive ordineret gennem en religiøs organisation er en vigtig del af at blive bryllupsofficer, og det kræves af loven i mange stater.

Tips

 • Find en religiøs organisation, der ordinerer dig, hvor du vil blive anerkendt til at afholde bryllupper i flere stater.
 • Lav så meget forskning som muligt om lovgivningen i din stat og lokale jurisdiktioner.
 • Hvis du prøver at udføre bryllupper som et job, skal du oprette et websted til dig selv for at lade dine tjenester blive kendt. Sørg for at medtage anmeldelser af dine tjenester fra tidligere par, du er gift.
 • Når du er blevet officerer, skal du fortælle dine venner og familie at anbefale dig til folk, der bliver gift.
 • Du kan placere dit navn i bryllupsofficielle databaser online, hvis du vil få eksponering.

Spørgsmål og svar

 • Jeg bor i en stat, men har brug for at blive officerer for en anden. Hvordan kan jeg gøre det?
  Bliv ordineret online med en af de organisationer, der er gode i hele USA og ikke er bundet til et bestemt sted.
 • Hvordan bliver jeg officerer i Michigan, så jeg kan gifte mig med mine venner?
  Først skal du ordineres af en online kirke. Universal Life Church er den mest populære. Derefter betragtes du som ordineret, og du skal bare finde ud af, hvad der kræves af dig af det kontor, der udsteder ægteskabstilladelsen.
 • Hvordan bliver jeg officerer til at udføre et ikke-religiøst bryllup i Sarasota, Florida, når jeg bor i Delaware?
  Efter hvad jeg forstår, hvis du bliver ordineret online, er du god til at udføre bryllupper i næsten alle stater, uanset hvor du bor. Universal Life Church er den mest populære. Jeg vil foreslå at blive ordineret af dem online og derefter finde ud af, hvad der kræves af kontoret, der udsteder ægteskabstilladelsen.
 • Hvordan kan jeg blive bryllupsmedarbejder i Texas?
  Du kan kontakte dit lokale rådhus for at finde ud af, hvad du bliver nødt til at gøre for at blive bryllupsofficer i Texas.
 • Hvordan udskifter jeg en mistet officiant-licens?
  Tal med det udstedende agentur for at få en erstatning; dette er en almindelig begivenhed.
 • Hvordan bliver jeg lovligt ordineret til at afholde bryllupper i Virginia?
  Du kan tjekke med dit lokale rådhus og se, hvad deres specifikke krav er.
 • Hvordan bliver jeg officerer i Californien?
  Hvis du Google "bliver officerer i Californien", vil du være forbundet med organisationer, der tilbyder denne service mod et mindre gebyr.
 • Hvordan bliver jeg bryllupsofficer i staten New York?
  Kontroller New York-statens love og det lokale kontor, der udsteder ægteskabstilladelser til amtet, at ægteskabet skal udføres. Læs og forstå også lovene for New York, som hvad deres ægteskabstilladelse betyder.
Ubesvarede spørgsmål
 • Hvordan bliver jeg bryllupsofficer i New Jersey?
 • Hvor gammel skal jeg være for at afholde et bryllup?

Kommentarer (6)

 • strackemoshe
  Praktisk rådgivning opsummeret på en organiseret "trin" måde.
 • upoulsen
  Det tilbød flere forskellige muligheder for at finde de oplysninger, jeg ledte efter.
 • noblecollins
  En klar, kortfattet besked, der demonstrerer en strøm gennem ceremoniens proces. Jeg kan godt lide præsentationen af informationen sammen med de citerede applikationer. Tak skal du have.
 • edvardhansen
  Meget værdifuld information!
 • rromaguera
  Fantastisk skitse for en engangsbetjent!
 • hansenfavian
  Jeg flyttede for nylig fra Californien til Florida, og selvom det var simpel sund fornuft, var oplysningerne om hver enkelt stats og amts krav til bryllupsofficerer nyttige for mig.
Lignende artikler
 1. Hvordan smider jeg et bryllupsbrusebad?
 2. Hvordan bliver jeg officerer?
 3. Hvordan man styler uoverensstemmende brudepigekjoler?
 4. Hvordan lejer jeg dine brudepigekjoler?
 5. Hvordan man køber en brudekjole?
 6. Hvordan man giver cookie bryllup favoriserer?
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail