Dette websted bruger cookies til at analysere trafik og til at tilpasse annoncer. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. For mere information besøg vores privatlivspolitik.

Hvordan laver man et visitkort på Adobe Illustrator?

Følg denne enkle vejledning for at lære at oprette dit eget visitkort ved hjælp af Adobe Illustrator
Følg denne enkle vejledning for at lære at oprette dit eget visitkort ved hjælp af Adobe Illustrator.

Uanset om du er ny i et stort firma eller for nylig er blevet selvstændig, har du brug for visitkort for effektivt at kunne annoncere dig selv! Følg denne enkle vejledning for at lære at oprette dit eget visitkort ved hjælp af Adobe Illustrator.

Trin

 1. 1
  Opret en skabelon på 2 x 8,90 cm til dit visitkort. På illustrationen ser du tre farvelinjer. Først er en sort linje (sikkerhedslinje - dine tekst / logo-elementer skal holdes inden for denne linje). Opret sikkerhedslinien ved hjælp af rektangelværktøjet og indstil det til 3,5 x 2 tommer. For det andet er skærelinjen (som går omkring dit kort og skal være større end din sikkerhedslinie med en fjerdedel tomme). For det tredje er en blå blødningslinje. Udvid al baggrundsfarven til kanten af den blå kontur.
 2. 2
  Kontroller, at guiderne er tændt. Hvis ikke, skal du gå til Vis> Guider> Vis guide.
 3. 3
  Glem ikke at indstille din dokumentfarvetilstand til CMYK. For at gøre dette kan du gå til Filer> Dokumentfarvetilstand> CMYK og oprette et sæt guider som den ydre kant til dit arbejdsområde.
 4. 4
  Hvis din smarte gitterfarve er svær at se, kan du ændre den ved at gå til rediger> præferencer> guide & gitter. Glem ikke at skræddersy dit kort til den sorte streg og derefter fjerne sikkerhedslinen og skærelinjen.
 5. 5
  Design dit kort. Du kan oprette billeder ved hjælp af sådanne værktøjer som ellipseværktøjet, stjerneværktøjet og rektangelværktøjet.
  Opret en skabelon på 2 x 8,90 cm til dit visitkort
  Opret en skabelon på 2 x 8,90 cm til dit visitkort.
 6. 6
  Du kan også oprette andre sorter af billeder. Brug andre værktøjer såsom penværktøjet, blyantværktøjet eller linjeværktøjet for at opnå dette.
 7. 7
  Opret din tekst ved hjælp af typeværktøjet. Du kan justere din tekststil med tegnværktøjet. Hvis du har et logo at bruge, skal du gå til Filer> Sted> og vælge dit logo blandt de tilgængelige billeder.
 8. 8
  Farve din baggrund, hvis du vil. Prøv at få det til at supplere farverne på billederne / teksten.
 9. 9
  Vælg al din tekst, og gå til typen> Opret omrids. Dette trin kan ændre din type til at være en vektor, så du kan åbne din fil i et andet program uden at miste skrifttypen.
 10. 10
  Udskriv kopier af dit kort, så du kan se, om din tekst er for lille eller for stor. Gem dit arbejde som en AI-fil, og gem derefter den nye fil som en EPS-fil. Din fil er nu klar til udskrivning!
Lignende artikler
 1. Hvordan bruges kompositøren i blender?
 2. Sådan tilføjes et brugerdefineret logo til en Prezi-præsentation?
 3. Hvordan man gemmer en Prezi?
 4. Sådan indsættes gifs i PowerPoint?
 5. Hvordan grupperes animationer i PowerPoint på pc eller Mac?
 6. Sådan placeres et hyperlink i Microsoft PowerPoint?
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail