Dette websted bruger cookies til at analysere trafik og til at tilpasse annoncer. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. For mere information besøg vores privatlivspolitik.

Hvordan nedgraderes til Internet Explorer 6?

Klik på den aktuelle version af internet explorer
Klik på den aktuelle version af internet explorer, og vælg "fjern".

Selvom størstedelen af brugerne har fundet opdateringerne til Internet Explorer til en værdifuld revision af funktioner og sikkerhed, har nogle oplevet problemer med deres opgraderede webbrowser. Uanset om du simpelthen finder det nye design klodset eller ikke kan køre et stykke software på IE 7, er der ingen grund til, at du skal sidde fast med en opgradering, du ikke kan lide. Denne vejledning beskriver detaljerede trin, der er nødvendige for at tilbageføre Internet Explorer fra version 7 til version 6.

Trin

 1. 1
  Gå til startmenuen, og klik på kontrolpanelet.
 2. 2
  Klik på "tilføj eller fjern programmer".
 3. 3
  Klik på afkrydsningsfeltet "Vis opdateringer".
 4. 4
  Klik på den aktuelle version af internet explorer, og vælg "fjern".
 5. 5
  Klik på "næste" i guiden til fjernelse af programmet for at fortsætte.
 6. 6
  Klik på knappen "finish", og genstart computeren. Efter genstart finder du Internet Explorer 6 på din computer.

Tips

 • Hvis du har brug for IE 6 til et bestemt stykke software, men ikke kan lide webbrowsing-designet, skal du overveje at bruge et alternativ som Firefox eller Google Chrome til din internetsurfing.
 • Hvis du nedgraderer på grund af problemer med softwarekompatibilitet, skal du først kontrollere programudviklerwebstedet. Løsninger kan være mulige, eller pletter kan være tilgængelige. Da senere versioner af IE er mere sikre end IE 6, foretrækkes disse muligheder frem for at rulle softwaren tilbage. Fællesskabswebsteder kan også have "uofficielle" løsninger.
 • Du kan nemt opgradere til den nyeste version af IE igen ved at besøge Microsoft Internet Explorer- webstedet. Du kan dog miste funktionalitet, hvis du "springer" mellem versioner.
 • Hvis du simpelthen ikke kan lide grænsefladen til IE 7, 8 eller 9, skal du overveje en konkurrent som Firefox eller Google Chrome. På grund af sikkerhedsproblemer foretrækkes de fleste "nuværende generation" -browsere frem for ældre kolleger.
Der er nødvendige for at tilbageføre Internet Explorer fra version 7 til version 6
Denne vejledning beskriver detaljerede trin, der er nødvendige for at tilbageføre Internet Explorer fra version 7 til version 6.

Advarsler

 • Hvis du har købt en ny computer med den nyeste version af IE allerede installeret, kan du muligvis ikke "tilbageføre" til version 6.
 • Nogle webudviklere gider ikke længere at gøre deres websteder kompatible med IE 6. Efterhånden som der går tid, kan nye websteder gå i stykker.
 • Ovenstående trin gælder kun for Windows 10-brugere. Brugere af Windows 98 eller Vista opnår muligvis ikke optimale resultater.
 • Hvis du ruller tilbage til IE 6, bliver du sårbar over for udnyttelser og sikkerhedskompromiser, der er rettet i senere versioner. Hvis valget simpelthen er et spørgsmål om smag, ville det være klogt at acceptere opgraderingen. Efterhånden som tiden går, accepteres det generelt, at Microsoft ikke fokuserer tid på forbedring af IE 6-sikkerhed, hvilket efterlader browseren mere og mere sårbar.
 • Selvom nedgradering generelt gendanner funktionaliteten i gamle værktøjslinjer og yndlingssteder, er dette ikke en garanti. Software installeret til senere versioner af IE fungerer muligvis ikke korrekt efter en tilbagevenden.
 • Vær opmærksom på, at dette måske ikke altid fungerer. Bare for at være på den sikre side skal du downloade og installere en anden browser som Firefox, i tilfælde af at "rollback" ikke virker, og du sidder fast uden nogen webbrowser.

Spørgsmål og svar

 • Er der en endnu ældre Internet Explorer?
  Ja, men de er ekstremt begrænsede, kan ikke bruge de fleste plugins og er ikke designet til moderne browsing.

Lignende artikler
 1. Hvordan laver man en liste på Snapchat?
 2. Sådan blokeres nogen på Wechat på iPhone eller iPad?
 3. Sådan nulstilles din WeChat-adgangskode på Android?
 4. Hvordan får man emojier på WhatsApp?
 5. Hvordan tilføjes nogen fra et andet land på WhatsApp på Android?
 6. Sådan optages WhatsApp-opkald på iPhone eller iPad?
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail