Dette websted bruger cookies til at analysere trafik og til at tilpasse annoncer. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. For mere information besøg vores privatlivspolitik.

Sådan tilsluttes Vizio Smart TV til WiFi?

1. Tænd for dit Vizio Smart TV.
2. Tryk på Menu- knappen på din tv-fjernbetjening.
3. Vælg Netværk i menuen.
4. Vælg et Wi-Fi-netværk.
5. Indtast Wi-Fi-adgangskoden.
6. Vælg Opret forbindelse.

Du kan forbinde dit tv til et Wi-Fi-netværk i tv-menuen
Du kan forbinde dit tv til et Wi-Fi-netværk i tv-menuen.

Denne guide lærer dig, hvordan du tilslutter et Vizio Smart TV til Wi-Fi. Du skal forbinde dit Vizio Smart TV til et trådløst netværk for at få adgang til Smartview-apps. Du kan forbinde dit tv til et Wi-Fi-netværk i tv-menuen. Du har brug for din tv-fjernbetjening for at få adgang til tv-fjernbetjeningen.

Trin

 1. 1
  Tænd dit tv. For at tænde dit tv skal du trykke på knappen med en cirkel med en linje gennem toppen i øverste højre hjørne af tv-fjernbetjeningen.
  • Du kan også tænde dit tv ved at trykke på tænd / sluk-knappen bag på venstre side af dit tv.
 2. 2
  Tryk på menuknappen på fjernbetjeningen. Menu-knappen er under tænd / sluk-knappen i øverste højre hjørne af fjernbetjeningen. Dette viser menuen til venstre på dit tv.
 3. 3
  Vælg Netværk i menuen. Brug pil op og pil ned på fjernbetjeningen til at navigere op og ned i menuen. Tryk på Ok- knappen i midten af pileknapperne for at vælge et element. "Netværk" er den tredje mulighed i menuen. Når dit tv har scannet efter trådløse netværk, viser det en liste over Wi-Fi-netværk under "Trådløse adgangspunkter".
  Du har brug for din tv-fjernbetjening for at få adgang til tv-fjernbetjeningen
  Du har brug for din tv-fjernbetjening for at få adgang til tv-fjernbetjeningen.
 4. 4
  Vælg et wi-fi-netværk. Brug pil op og pil ned på fjernbetjeningen til at navigere op og ned på listen over Wi-Fi-netværk. Tryk på Ok på fjernbetjeningen for at vælge det netværk, du vil oprette forbindelse til.
 5. 5
  Indtast wi-fi-adgangskoden. Brug skærmtastaturet til at skrive din netværksadgangskode. Brug piletasterne på din fjernbetjening til at navigere på tastaturet. Tryk på OK for at vælge et bogstav eller nummer. Vælg knappen med pilen pegende op for at få adgang til store bogstaver. Vælg knappen, der siger ". @ #" For at få adgang til specialtegn.
 6. 6
  Vælg Opret forbindelse. Det er under tastaturet på venstre side af skærmen. Tillad et par sekunder for dit tv at oprette forbindelse til dit Wi-Fi-netværk. Derefter vil du kunne få adgang til Smart View-funktioner ved at trykke på Source-knappen i øverste venstre hjørne af Remote.
Lignende artikler
 1. Hvordan finder jeg din routers IP-adresse?
 2. Sådan hackes WPA / WPA2 Wi Fi med Kali Linux?
 3. Sådan får du gratis WiFi fra din by eller by?
 4. Hvordan installeres lufthavnens ekstreme?
 5. Sådan deler du WiFi fra en iPhone til en Mac?
 6. Sådan aktiveres din bærbare Wi-Fi-hotspot fra Samsung Galaxy Note?
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail