Dette websted bruger cookies til at analysere trafik og til at tilpasse annoncer. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. For mere information besøg vores privatlivspolitik.

Hvordan gør du din garderobe ny uden at købe noget?

Hvis du ser på din garderobe
Hvis du ser på din garderobe, og mange outfits ser ens ud, bliver du muligvis gentagne.

Vi vil alle have nyt tøj. Vi ønsker alle at være "cremen af afgrøden" når det kommer til mode. Men de fleste af os har ikke pengene til at investere i at få det tøj. Hvis din garderobe bliver kedelig, eller du bare vil skifte, vil følgende råd være godt for teenagere til voksne!

Trin

 1. 1
  Vi bemærker alle, at vores skabe bliver uorganiserede. Det første skridt er, at du pænt tager alt dit tøj og lignende ud af dit skab. Sæt derefter dem, du ikke vil have, i en bunke for at donere eller sælge et eller andet sted.
 2. 2
  Se på dit tøj! Dette er det vigtigste trin i processen. Se på dem og tænk 'Bær jeg det samme mønster af tøj igen og igen?' og 'Ser alle disse ens ud, bare i forskellige farver?' Læg tøj, som du enten har en kopi af, eller du er bare træt af det i en bunke Separat med din smidbunke.
  • Den separate bunke spydes op ved at gøre noget så simpelt som at bruge en saks til at afskære ekstra perler, så den ikke ser ud som den anden skjorte, der ligner den.
 3. 3
  Par de outfits, du normalt bærer. Eks. Jeg har normalt en grøn t-shirt med et logo på og jeans. Det ville være et par. Prøv at finde ud af, hvor dine svagheder er. Måske har du altid en rød bluse sammen med din sorte cardigan. Når du har parret dem alle i de grundlæggende bunker, skal du gå videre til trin 4.
 4. 4
  Prøv at parre dine beklædningsgenstande op med forskellige fra normalt. Tag dine sko og smykker ud. Lav et belch-outfit med en fantastisk halskæde. Eller på make-up-siden skal du bære en anden farve af lipglans, øjenskygge, læbestift eller rødme med et outfit, der ikke har meget gnist.
 5. 5
  Hvis du er i et kreativt humør, kan du gøre et af følgende: Du kan få stofmaling og sprøjte forskellige farver på en top, du måske bærer ud i indkøbscentret. Eller få nogle strygejern, og stryg dem på for en anden fornemmelse. Måske kan du få nogle gamle og grimme smykker til at se nye ud igen ved at rense dem - en simpel ting som den kunne gøre det slidstærkt!
  Hvordan ved jeg
  Hvordan ved jeg, hvornår jeg har overdrevet det med farveblokering?
 6. 6
  Se på mønstre online, hvis du har nogle syfærdigheder, kan du nemt ændre det fleste tøj. Hvis ikke, kan du altid tage dem med til en søerske eller en skrædder.
 7. 7
  Sætter dit tøj tilbage. Når du lægger dit tøj tilbage, skal du sørge for at rengøre resten af dit skab (Ja, som at få ekstra skrot ud, støv osv.). Det får dig til at se mere på dit skab og ikke undgå det.
 8. 8
  Nu sætter du dit tøj tilbage. Men læg ikke et par jeans ved en t-shirt. Udpeg et område til t-shirts og område til bluser og område til nederdele og jeans og et område til jakker. Mens du lægger dem væk i deres udpegede områder, skal du prøve at placere dem i farve rækkefølge, så når du vil have en rød top, kan du finde en slik-split.
 9. 9
  Følg med at sætte alt andet tilbage på en organiseret måde.
 10. 10
  Gå tilbage og nyd dit vidunderlige skab! God fornøjelse!

Tips

 • Hvis du har en sort kjole, er du temmelig klar til året! Der er mange ting, du kan gøre med den samme kjole! Skub et nederdel over det, og kjolen bliver til en sød skjorte, eller slip en sød bluse over kjolen, og det bliver et nederdel! Og der er mange flere ting, du kan gøre med den ene kjole.
 • Hold IKKE fast med de samme nye tøj. Bland det op. Bliv IKKE vane med at få din gule skjorte ud med dine blå jeans. Over tid vil disse vaner få dig til at købe de samme ting i forskellige farver.
 • Hvis du skal shoppe, så tænk på, hvad du allerede har. Også, hvis du finder et ekstremt sødt nederdel, ved du, at du aldrig vil bære men elsker, find et nederdel (eller hvad som helst) i en stil, der ligner hinanden, i stedet for at spilde dine penge på noget, du aldrig vil have på.
 • Når du prøver at få dit tøj til at have mere 'pizzaz', skal du være unik! Dæk en gammel skjorte med lim og drys på en masse glitter. Har en flok for små tees og en almindelig en der passer, klip de små op og sy dem på den almindelige, en unik og fantastisk skjorte. Vær kreativ!
  Tænk 'Bær jeg det samme mønster af tøj igen
  Se på dem og tænk 'Bær jeg det samme mønster af tøj igen og igen?'
 • Hav det sjovt! Gør ikke dette tvunget! Hvis du gør det uden at 'tvinge dig selv', får du bedre resultater og bliver mere tankevækkende og organiseret.
 • BEHOLD SKABSREN! Det er det vigtigste tip! Lad det aldrig blive for uorganiseret, ellers vil du ikke se på det og bruge tid på at beslutte, hvad du vil have på.
 • Prøv at gøre dette hvert år lige før foråret rammer, så du løber lidt energi fra at sidde fast inde. Det er også en god ide at gøre det midt på sommeren, når det er for varmt til at være udenfor, og du ikke har for vane at have det samme par shorts med forskellige tanktoppe!
 • Når du lægger dine sko tilbage, skal du prøve at holde støvlerne sammen, tennisskoene sammen og flip-flops sammen. Det skaber en aura for dig, som du har mere at vælge imellem og ikke spilder penge på nye.

Advarsler

 • Bliv IKKE vane med at bære det samme NYE tøj igen og igen! Skift det også op!
 • Smid ikke tøj i god stand! Brug et af tipene i trin 5 for at gøre det anderledes!

Spørgsmål og svar

 • Hvad hvis 90 af min garderobe er sort og rød?
  Du kan prøve at blegemiddel vaske noget af dit tøj eller måske blande de farvekombinationer, du har på dig. Du kan også tjekke genbrugsbutikker for nogle billige basistøj i forskellige farver.
 • Hvordan ved jeg, hvornår jeg har overdrevet det med farveblokering?
  Så snart du føler det! Du behøver ikke at bekæmpe dine instinkter, men prøv at blande det sammen nogle gange. Hvis du ser på din garderobe, og mange outfits ser ens ud, bliver du muligvis gentagne.

Lignende artikler
 1. Hvordan bærer man hvide jeans (til mænd)?
 2. Hvordan genopfinder man sig selv for mindre?
 3. Hvordan farves chiffonstof?
 4. Hvordan laver man et fehovedbånd?
 5. Hvordan bærer jeg et pandebånd med kort hår?
 6. Hvordan syder du pelsforede vanter?
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail