Dette websted bruger cookies til at analysere trafik og til at tilpasse annoncer. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. For mere information besøg vores privatlivspolitik.

Hvordan tilslutter man sig en fyr?

Inden du tilslutter dig en fyr, skal du huske en placering som dit sted eller et hotel. Når du planlægger din nat, skal du bære noget afslørende og lidt stramt for at få hans opmærksomhed. Du bør også planlægge et par sikkerhedsforanstaltninger, som at fortælle din bedste ven, hvor du vil være, sørg for at du har din telefon med dig og købe kondomer til at øve sikker sex. Når du er sammen med din fyr, så prøv at få ham alene, så du kan flirte med ham. Mens du snakker, skal du ikke være bange for at komme tæt på, sidde i skødet eller endda give ham et kys. Hvis din fyr ikke tager antydningen, skal du fortælle ham, hvad du håber, der vil ske. Fortsæt med at læse for at lære at forlade efter en tilslutning!

Du behøver ikke at undskylde nogen for at tilslutte sig en fyr (medmindre du har en kæreste
Du behøver ikke at undskylde nogen for at tilslutte sig en fyr (medmindre du har en kæreste, i hvilket tilfælde, oops).

Opmærksomhed fyre og piger! Har du øje med den varme fyr i din biologiklasse? Eller måske er det den søde du ser hver fredag i baren. Uanset hvad, skal du fortsætte med at læse for nogle lækre tip, der hjælper dig med at tilslutte dig en total stud. Start med trin 1 nedenfor!

Del 1 af 4: Opsætning til succes

 1. 1
  Husk en placering, inden du starter. Det er sandsynligvis sikreste at gå til et hotel (selvom dit sted er det næste sikreste alternativ). Sørg for, at dit sted er rent, eller at du har et hotel (eller en anden mulighed) klar til brug.
 2. 2
  Brug noget sexet. Brug noget afslørende og lidt stramt, men undgå "hooker look" (afstå fiskenet, læder, leopardprint osv.).
 3. 3
  Gå let på drikkevarer. Drikke er okay, du skal ikke føle dig skyldig i at ønske at drikke, men hvis du drikker, så gør det sikkert. Hvis han er supervarm, vil du i det mindste huske det om morgenen, ikke?
  • Det er sikreste overhovedet ikke at drikke alkohol. Hvis du ikke vil blive chikaneret over det, skal du bare fortælle ham, at du er allergisk (sulfitter er et almindeligt allergen og findes i mange typer alkohol).
 4. 4
  Få ham alene (eller tæt på det). Du har brug for stille tid til at tale. Hvis du er på en fest, skal du få ham ud til den side, hvor du rent faktisk kan høre hinanden. Desuden gør tingene akavet ved at få alle hands-on foran andre mennesker.
 5. 5
  Sørg for, at dette er det rigtige for dig. Undersøgelser har vist, at der er en høj sammenhæng mellem tilslutninger og depression, angst og dårlig selvtillid. Dette er ikke at sige, at de forårsager disse følelser, men sørg for at du ikke leder efter sex bare for at fylde et hul. Der er bedre måder at gøre dit liv lykkeligere og mere tilfredsstillende.

Del 2 af 4: Få din flirt på

 1. 1
  Kom tæt på. Når du snakker med ham, skal du stå eller sidde tæt. Virkelig tæt. Han skulle være i stand til at se din skjorte ned, lugte din parfume og se dybt ind i dine lystne øjne.
 2. 2
  Sid i hans skød. Bliv legende og gå videre til at sidde i skødet. Du sender hans hofter en direkte besked om præcis, hvor du vil have dem til at være.
 3. 3
  Overvind din make-up session. Når du er gået over til at kysse, skal du eje det kys. Vis ham, hvem der er chef. Nibble lidt. Vær lidenskabelig. Giv ham en lille smagsprøve på, hvad han kan forvente.
 4. 4
  Lad dine hænder tale. Brug berøring for at vise ham, hvad du har i tankerne. En afslappet kærtegn eller endda en fast famle kan vise ham, at du mener forretning.
 5. 5
  Fortæl ham hvad du vil have. Hvis han ikke tager antydningen, fortæl ham præcis, hvad du har i tankerne. Fyrene vil opdage, at det er virkelig sexet at tage den slags initiativ. Bare sig noget som: "Jeg føler mig ret anspændt. Jeg tror, jeg kunne bruge en træning. Vil du komme ud herfra og hjælpe mig med at få en lille øvelse?"
Han kan ende med at blive en total idiot eller bare en flink fyr
Lær ham først at kende, han kan ende med at blive en total idiot eller bare en flink fyr.

Del 3 af 4: grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger

 1. 1
  Sig nej. Hvis du ombestemmer dig, kan du sige nej. Hvis du på ethvert tidspunkt føler dig ubehagelig, kan du sige nej. Der er intet galt med det. Gør, hvad der er rigtigt for dig, og lad ikke nogen skylde dig i noget, du ikke vil gøre.
 2. 2
  Kør ikke beruset. Kør ikke, hvis du er fuld, og lad ham ikke køre, hvis han er fuld. Du vil ikke have, at denne krog skal være til en IV i en ambulance.
 3. 3
  Sørg for, at nogen ved, hvor du er. Man ved aldrig, hvad der kunne ske. For din egen sikkerhed skal du sørge for, at din bestie eller en anden, du stoler på, ved, hvor du er.
 4. 4
  Hold øje med dine drinks. Efterlad aldrig din drink uden opsyn og sørg for at se den åbnes eller hældes. Selvom din fyr er super fantastisk, betyder det ikke, at de andre fyre i baren er det.
 5. 5
  Giv beskyttelse og insister på at bruge den. Alle vil have, at deres skrammel forbliver sundt, ikke? Selvom du er en pige, skal du have et kondom, som han kan bruge. Og lad ham ikke tale dig til at gå uden, selvom du har prævention. Sørg for, at du ved, hvordan du lægger det på ham (hvis han ikke ved, hvordan eller gør det forkert).
 6. 6
  Medbring din telefon! Igen ved du aldrig, så bare sørg for at du har en telefon klar til at gå med numre til ting som taxitjenester. Eller en ven, hvis du vil have nogen at tale med senere.

Del 4 af 4: efter tilslutning

 1. 1
  Vågn op først. Du vil være den, der først vågner op, så du kan komme ud uden at gøre tingene for akavet.
 2. 2
  Vær sej. Gør ikke noget stort ved at tilslutte. Du har ikke noget at skamme dig over. Bare vær rolig og lad dig nyde det.
 3. 3
  Ryd dig op. Sæt dig selv sammen og sørg for, at alle trusser bogføres. Vask din makeup hurtigt, hvis det hele er udtværet, og binde eller kæmme dit hår til noget, der ser bevidst ud. Du bør også rydde op i noget rod, som du har lavet natten før, så godt du kan uden at lave for meget støj.
 4. 4
  Gå, inden det bliver akavet. Forlad hvis du er på et hotel eller undskyld, at du har brug for at få ham ud af dit sted. Du vil rydde ud, før tingene bliver for akavede, især hvis nogen af jer er ny til at tilslutte.
 5. 5
  Undskyld ikke. Du behøver ikke at undskylde nogen for at tilslutte sig en fyr (medmindre du har en kæreste, i hvilket tilfælde, oops). Undskyld ham ikke. Du vil bare få jer begge til at føle sig dårlige om noget, du ikke har brug for at føle dig dårligt om.
 6. 6
  Kyss ham farvel. Et hurtigt kys farvel vil hjælpe med at sikre, at alle forlader med gode minder. Lad ham have dit telefonnummer, hvis du vil lade muligheden være åben for en runde 2.
Inden du tilslutter dig en fyr
Inden du tilslutter dig en fyr, skal du huske en placering som dit sted eller et hotel.

Tips

 • Tænk altid, hvordan det kan påvirke dig og din fremtid, ikke bare tilslutte dig, fordi han "synes rigtig" eller "han er sød."
 • Tilslut ikke ham, hvis han gør dig ubehagelig på nogen måde. Sørg for, at han er den rigtige for dig.
 • Hold mynter eller chapstick klar. Du ved aldrig, hvornår det kan komme til nytte.
 • Husk at tilslutte sig en fyr burde være sjovt! Hvis du ikke er glad, er det tid til at stoppe.
 • Lær ham først at kende, han kan ende med at blive en total idiot eller bare en flink fyr. Vær opmærksom på, at ikke alle i denne verden er den "rigtige" for dig.
 • Vær dig selv og vær bare komfortabel. Hvis du er nervøs eller fjern, er chancerne for, at drengen ikke vil tro, at du vil tilslutte dig.
Hvordan det kan påvirke dig og din fremtid
Tænk altid, hvordan det kan påvirke dig og din fremtid, ikke bare tilslutte dig, fordi han "synes rigtig" eller "han er sød."

Advarsler

 • Bliv ikke et legetøj for denne fyr. Bliv i kontrol!
 • Bliv ikke bummed, hvis han ikke kan lide dig. Det betyder bare, at det ikke er meningen, og det er okay. Gør noget for at få dig fra at finde ham og finde en anden fyr.
 • Skam dig ikke over noget.
 • Sig NEJ til noget, du ikke har det godt med.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail