Dette websted bruger cookies til at analysere trafik og til at tilpasse annoncer. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. For mere information besøg vores privatlivspolitik.

Hvordan ved jeg, om en fyr ikke kan lide dig tilbage?

At spørge en fyr, om han kan lide dig, kan være nervepirrende, men heldigvis kan du få en god idé, om han kan lide dig eller ikke ved at se, hvordan han opfører sig omkring dig. Hvis hans skuldre vender væk fra dig, når du taler, er dette et tegn på, at han ikke er interesseret. Han kan heller ikke få øjenkontakt med dig for at vise, at han ikke er interesseret i dig. Prøv at være opmærksom på, hvordan han reagerer, når du taler i telefon. Hvis han kun vil bede dig om en tjeneste eller forsøger at afslutte samtalen hurtigt, er han sandsynligvis ikke interesseret og ser dig kun som en ven. Hvis han opfører sig ubehageligt eller forbliver stille, når du hænger sammen med sine venner, er det også et tegn på, at han ikke rigtig holder af dig. For at få tip til, hvordan man spørger en fyr direkte, hvis han kan lide dig, skal du fortsætte med at læse!

Han har måske ikke altid direkte øjenkontakt
Han har måske ikke altid direkte øjenkontakt, når han taler til dig, men det betyder ikke, at han ikke er interesseret.

Der er en fyr, som du har været interesseret i et stykke tid, men du er ikke sikker på, om han er interesseret i dig eller ej. Hans kropssprog, øjenkontakt og konsistens med opmærksomhed er tre gode måder at fortælle, om han er interesseret. Selvfølgelig kan du bare spørge ham, men det kan være nervepirrende. Vær opmærksom på visse tegn, inden du handler på dine følelser for ham for at sikre, at de er gensidige. Hvis han ikke viser disse tegn, er han sandsynligvis ikke interesseret.

Metode 1 af 4: læsning af kropssprog

 1. 1
  Interagere med ham. Indled en samtale med ham, og vær opmærksom på den måde, han interagerer med dig på. Hvis han er en udadvendt person og kan lide dig, vil han legende røre ved dig, mens du snakker. Den lejlighedsvise skulder børste eller hånd-grab til at vise dig noget er kontrollampe tegn. Hvis han er genert, vil han ikke være så indlysende. Hvis dette er tilfældet, kan han rødme eller stirre på dig, mens du snakker.
 2. 2
  Læg mærke til hans smil. Et ægte smil strækker sig ud over en munds normale bredde. Hvis hans smil er på tværs af hele hans ansigt, bliver han påvirket af dig på en god måde. Hvis hans tænder ikke viser sig, tvinger han sandsynligvis smilet. Dette betyder, at han humurer dig og ikke er interesseret.
 3. 3
  Bemærk hans holdning. Alle hans muskler trækkes for at vise sin krop til hans bedste fordel, når han taler til dig, hvis han prøver at imponere dig. Han står ofte med hænderne på hofterne for at antyde tillid. Når en mand er interesseret, vil han stå direkte foran dig for at vise fuld opmærksomhed og gøre det muligt at læne sig ind for at komme tættere med lethed. Hvis han ikke er interesseret, vender skuldrene sig væk fra dig.
Er han sandsynligvis ikke interesseret
Hvis han ikke viser disse tegn, er han sandsynligvis ikke interesseret.

Metode 2 af 4: observere den måde, han ser på dig på

 1. 1
  Se efter øjenkontakt. Ikke kun skal du være på udkig efter øjenkontakt, men du skal også bemærke hans elever. Hvis han ser på dig, mens du taler godt. Hvis hans pupiller er større end normalt - endnu bedre! Udvidelse er en hjernerespons, der opstår, når nogen tiltrækkes af noget. Hvis hans øjenkontakt er rystende, betyder det sandsynligvis, at han vil komme ud af den situation, han er i.
  • Overdreven blinkning er en anden stærk indikation, at nogen er tiltrukket af dig. For nogle mennesker øger blinkfrekvensen, når de er følelsesmæssigt begejstrede.
 2. 2
  Tjek hans øjenbryn. Hvis hans øjenbryn hæves lidt, betyder det, at han finder dig fascinerende. Dette er et underbevidst udtryk, der sker, når en mand kan lide det, han ser.
 3. 3
  Bemærk, om han ser forbi dig. Han har måske ikke altid direkte øjenkontakt, når han taler til dig, men det betyder ikke, at han ikke er interesseret. Hvis hans øjne vandrer, skal du være opmærksom på, hvor de skal hen. Hvis han tjekker dig ud, er han selvfølgelig interesseret. Hvis han ser ud til at se forbi dig, er det ikke et godt tegn. Det viser, at han har travlt med at undslippe samtalen.
Konsistens med opmærksomhed er tre gode måder at fortælle
Hans kropssprog, øjenkontakt og konsistens med opmærksomhed er tre gode måder at fortælle, om han er interesseret.

Metode 3 af 4: modtage opmærksomhed

 1. 1
  Præsenter dig selv for hans venner. Når du har gjort dette, skal du sidde lidt sammen med gruppen for at se, hvordan din fyr handler. Hvis han ser ud til at stille et show til sine venner, er det sandsynligt, at han prøver at få din opmærksomhed. Det betyder, at han er interesseret. Hvis han virker stille eller akavet, kan han være ubehagelig med situationen, fordi han ikke er interesseret i dig og ikke har det godt med dig at hænge rundt om sine venner.
 2. 2
  Tale i telefon. Vær opmærksom på, hvor ofte og årsagerne til, at han ringer eller sender en sms, når du ikke er sammen. Hvis han kun ringer til dig for at bede om en tjeneste, ser han dig sandsynligvis bare som en ven. Hvis han bare ringer for at se, hvordan du har det, eller for at tale med små snak, er han interesseret.
 3. 3
  Se hvordan han taler til dig. Er han altid på telefonen? Ser han spredt ud og klar til at komme ud af samtalen? Hvis en af disse er sande, er han ikke interesseret. Hvis han er interesseret, vil han give dig sin fulde opmærksomhed, så længe han kan få det til.

Metode 4 af 4: at være direkte

 1. 1
  Lær hvad han kan lide. Spørg ham lige frem, hvad han ser efter hos en pige. Dette vil give dig en bedre idé om, hvilken slags ting han er eller ikke er tiltrukket af. (Vær opmærksom på, om du har disse kvaliteter eller ej.) Ikke kun skal du spørge, hvad han kan lide, men også spørge, hvad han ikke kan lide. Hold det afslappet, men vælg hans hjerne til hans største turn-ons og turn-offs.
 2. 2
  Spørg ham, hvad han synes om dig. Hvis han siger, at han "ikke er sikker på, hvordan han har det," er det ikke et godt tegn. Chancerne er, han ved det, men han ved, at du ikke reagerer godt, hvis han fortæller dig det. Hvis han siger, at han mener, at du har en stor personlighed, så spørg ham, om han finder dig attraktiv.
 3. 3
  Tal privat. Tal en snak om, hvad du betyder for hinanden. Sørg for ikke at bringe det op foran en gruppe. Det kan gøre ham ubehagelig, og han giver måske ikke meget lige svar for at undgå en akavet situation.
Der er en fyr
Der er en fyr, som du har været interesseret i et stykke tid, men du er ikke sikker på, om han er interesseret i dig eller ej.

Tips

 • Bliv ikke hængt op på "type". Hvis du hører, at han kun er interesseret i en bestemt type pige, er der stadig en chance. Du kan være undtagelsen.
 • Hvis han ikke er interesseret, skal du gå videre. Du kan ikke tvinge ham til at være med i dig.
 • Hvis en dreng siger, at han "hader dig", betyder det ikke, at han gør det! Han kan sandsynligvis lide dig og vil ikke have det åbenlyst! Det er dog ikke sådan i alle tilfælde, så vær forsigtig.

Spørgsmål og svar

 • Hvordan får jeg ham interesseret, hvis han måske kan lide en anden pige?
  Lad det ikke virke som en konkurrence, eller vær i det mindste ikke den, der starter den. (Det kan blive grimt hurtigt.) Fokuser på at handle selvsikker og venlig omkring ham og se flot ud. Hvis han ikke går din vej, skal du acceptere det og gå videre.
 • Hvad hvis han er yngre end dig, og du går i fjerde klasse?
  Fjerde klasse er lidt for tidligt til at starte dating. Vent, indtil du er lidt ældre, og prøv at finde folk i din egen lønklasse.
 • Hvorfor taler ikke min crush med mig, selvom han ved, at jeg kan lide ham?
  Hvis han virker genert eller flov, kan han måske lide dig tilbage. Hvis han bare ignorerer dig hele tiden, gør han det sandsynligvis ikke.
 • Hvordan går du videre, hvis han ikke kan lide dig?
  Brug mere tid sammen med dine venner, selv når du ikke vil. Prøv at være så glad og selvsikker som du kan. Selvom han ikke var interesseret i dig, betyder det ikke, at ingen andre er det!

Kommentarer (8)

 • moorehollie
  I er gode. Jeg elsker at komme her for at få hjælp og tip.
 • shawn27
  Jeg spurgte bare ham: "Ser du os være mere end venner?" Hans svar var ja, hvis vi lærer hinanden bedre at kende og hænger nogle sammen. Jeg ser bestemt, at vi er mere end venner.
 • vwolf
  Kropssprog var nummer et for mig. Efter at have haft forskellige interaktioner med ham og læst hans kropssprog, indså jeg, at han absolut ikke havde nogen interesse i mig. År med at spekulere på, om han kunne lide mig eller ikke alle løst. guide var en stor hjælp!
 • deonteheller
  Jeg har en fyr, som jeg kan lide, og hans ven fortalte mig, at han er forelsket. Han fortalte mig det dog ikke, så det hjælper mig med at fortælle det.
 • alewis
  Dette handler ikke om artiklen, men jeg ville bare fortælle dig, at det er forbløffende, hvordan du donerer til ting som Playworks og den ting, der hjælper folk med at få vand. Det er meget venligt af jer alle at gøre det og hjælpe verden!
 • malachi17
  Det er stort set det, det hele var der! Tak.
 • owen03
  Det hjalp mig, da det er sådan, jeg vil fortælle min kæreste, at jeg holder op med ham.
 • aage06
  Tak jer for at hjælpe.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail