Dette websted bruger cookies til at analysere trafik og til at tilpasse annoncer. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. For mere information besøg vores privatlivspolitik.

Sådan taler du med din crush via e-mail?

Har du nogensinde siddet fast med at prøve at svare på en e-mail fra din crush uden at lyde for arrogant
Har du nogensinde siddet fast med at prøve at svare på en e-mail fra din crush uden at lyde for arrogant?

Har du nogensinde siddet fast med at prøve at svare på en e-mail fra din crush uden at lyde for arrogant? Nå, nu kan du få succes!

Trin

 1. 1
  Find ud af din crushs e-mail.
 2. 2
  Lyder ikke som om du siger noget smart (som en know-it-all). Vær klar med dit svar, men stadig flirtende. For eksempel, hvis de spørger "Hvad er der til hjemmearbejde?", Skal du blot svare med listen over hvad der er til hjemmearbejde og tilføje, at de skal maile eller ringe, hvis de har brug for hjælp til det.
 3. 3
  Hvis din crush fortsætter med at e-maile, skal du score! Du har dem, men sørg for at de kan lide dig tilbage, før du nævner noget personligt eller intimt.
 4. 4
  Hvis du er klogere end din crush, skal du ikke kommentere, der er sarkastiske, forvirrende eller ubesvarelige.
 5. 5
  Hvis du begynder at tale hver dag, og han eller hun ikke har sendt dig en e-mail endnu den dag... vær modig, bare mail, "Hej" eller "Hej", og de skal fortsætte samtalen derfra.
 6. 6
  Bliv aldrig for klam, forventer altid en e-mail. Kontroller ikke kontinuerligt din e-mail. Det kan bare få dig til at føle dig desperat og mindre selvsikker.
 7. 7
  Hvis du fortæller dem, at du kan lide dem via e-mail, skal du sørge for at de kan lide dig tilbage.
 8. 8
  Hvis de fortæller dig, at de kan lide dig via e-mail, skal du ikke være bange, du skal blot sende en e-mail tilbage med "jeg kan lide dig", men kun hvis du gør det, eller sige "tak, men vi er bare venner," og vent på den næste e-mail.
 9. 9
  Hvis du modtager e-mails fra din crush inden for 3-5 minutter efter at have sendt dem, er de tilsluttet, så bare fortsæt.
At du kan lide dem via e-mail
Hvis du fortæller dem, at du kan lide dem via e-mail, skal du sørge for at de kan lide dig tilbage.

Tips

 • Flirt er lettere online end offline (personligt), men overdriv det ikke! Giv dem nogle komplimenter og læg nogle små;) 's (blink).
 • Lyder selvsikker. Tro det eller ej, usikkerhed og at være bange kan overføre via e-mail, og folk i den anden ende vil kunne fortælle det.
 • Berør ideen om at tale i telefon eller personligt.
 • Tro det eller ej, der er sådan noget som at være for selvtillid. Tag det langsomt, still ham / hende spørgsmål om dem, og lad dem stille spørgsmål om dig. Opfør dig ikke, som om hun / han bare har udtalt dig til deres officielle pige / kæreste bare fordi de svarede på din e-mail!
 • Sørg for, at når du ser hinanden personligt, ser du godt ud.
 • AIM eller en anden IM foretrækkes.

Advarsler

 • Dette kan få dig og din crush til at være akavet omkring hinanden, selv i en gruppe. Bare vær sikker - tal lidt, men ignorér dem ikke!

Ting, du har brug for

 • Tillid.
 • En e-mail-adresse og en computer, du kan bruge den til.
 • Forelsket.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail