Dette websted bruger cookies til at analysere trafik og til at tilpasse annoncer. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. For mere information besøg vores privatlivspolitik.

Hvordan laver man langsom komfur grøntsagspotte?

Der let kan laves i en langsom komfur
Vegetabilske kager er et solidt, smagfuldt måltid, der let kan laves i en langsom komfur.

Vegetabilske kager er et solidt, smagfuldt måltid, der let kan laves i en langsom komfur. Opskriften er ret enkel at følge, men du bliver nødt til at begynde at forberede måltidet mindst 7 til 8 timer, før du planlægger at servere det. Der er almindelige ingredienser til vegetabilsk pottepai, men du kan bruge alternative grøntsager, hvis du foretrækker det. For at lave denne skål skal du forberede grøntsagerne, koge gryderet og derefter servere det varmt til familie og venner.

Ingredienser

  • 2,5 kopper (591,5 ml) vegetabilsk bouillon med lavt natriumindhold
  • 2 spiseskefulde (29,6 ml) majsstivelse
  • 0 kg russet kartofler, skrællet i terninger
  • 1 medium gul løg, terninger
  • 3 mellemstore gulerødder, skrællet og skåret i tern
  • 2 mellemstore stængler selleri i terninger
  • 6 til 8 gram (170,1 g til 226,8 g) cremini-svampe, tyndt skåret
  • 2 fed hvidløg, hakket
  • 4 kvist frisk timian
  • 2 laurbærblade
  • 1 kop (236,6 g) frosne ærter
  • 1 kop (236,6 g) frosne majskerner
  • 0,5 kop (118,3 g) friske purløg, tyndt skåret
  • 0,5 kop (118,3 g) kraftig fløde
  • 1 pakke rør flakket køleskabskiks (8-tæller)
  • 1 tsk (5 g) kosher salt
  • 0,25 tsk (1,25 g) jordet sort peber

Del 1 af 3: Gør grøntsagerne klar

  1. 1
    Skær grøntsagerne op. Begynd med at vaske alle grøntsagerne. Brug en kokskniv til at skære grøntsagerne op. Kartoflerne, løgene, gulerødderne og sellerien skal tæres i tern. Hak hvidløg. Skær svampe og purløg i tynde skiver.
    • Sørg for, at du skræller kartoflerne og gulerødderne, inden du skiver dem i tern.
  2. 2
    Kombiner vegetabilsk bouillon og majsstivelse. Hæld vegetabilsk bouillon og majsstivelse i en lille skål. Pisk dem sammen, indtil de er grundigt kombineret. Læg skålen til side til senere brug.
  3. 3
    Sæt grøntsager, bouillon og krydderier i langsom komfur. Først skal du belægge en 6-liters eller stor langsom komfur med madlavningsspray. Sæt kartofler, løg, gulerødder, selleri, svampe, hvidløg, timian, laurbærblade og en knivspids salt og peber i langsomt komfur. Hæld derefter majsstivelse og bouillonblandingen over grøntsager. Brug en træske til at blande alle ingredienserne sammen.
Lad grøntsagsgryden afkøles i et par minutter
Lad grøntsagsgryden afkøles i et par minutter, efter at du har slukket for varmen.

Del 2 af 3: Tilberedning af tærte med grøntsagspotte

  1. 1
    Kog ingredienserne i ca. 6 timer. Når ingredienserne er blandet i gryden, skal du dække langsomt komfur. Drej indstillingen på langsom komfur til lav. Lad det koge i 6 timer. Du kan gøre hvad du vil i disse timer.
    • Hvis du ikke har meget tid, kan du også lave mad på højt i 3 til 4 timer.
  2. 2
    Tilsæt ærter, majs, purløg, fløde og eddike til langsomt komfur. Tilsæt disse ingredienser i de sidste 30 minutters kogning - ca. 5,5 timer i tilberedningsprocessen. Rør alle ingredienserne sammen. Sæt låget på langsom komfur og lad det stå i 30 minutter.
  3. 3
    Lav kiks. Forbered kiksene i de sidste 30 minutter af kogt grøntsagsblandingen. Den måde, du laver kiks på, afhænger af mærket af kiks, du vælger. Følg instruktionerne på bagsiden af pakken. Normalt bliver du nødt til at adskille kiksene, placere dem på en bageplade og bage dem ved ca. 218°C, selvom temperaturen kan variere.
    • Du kan også vælge at lave dine egne kiks, men det tager længere tid.
  4. 4
    Rør ingredienserne igen. I de sidste par minutter skal du bruge en træske til at røre ingredienserne sammen igen. Fjern derefter timianstængler og laurbærblade. Det kan tage et stykke tid at plukke igennem hele grøntsagsblandingen.
Sæt kiks oven på grøntsagsblandingen i langsom komfur
Sæt kiks oven på grøntsagsblandingen i langsom komfur, mens de stadig er varme.

Del 3 af 3: Sæt skålen sammen

  1. 1
    Tilsæt kiks. Fjern kiksene fra ovnen, når de er færdige med at bage. Lad dem køle af i et par minutter. Sæt kiks oven på grøntsagsblandingen i langsom komfur, mens de stadig er varme.
  2. 2
    Lad gryderiet afkøle. Lad vegetabilske potten cirkel køligt i et par minutter efter, at du slukker for varmen. Server mens den er varm. Brug en spatel eller skovle til at servere individuelle portioner.
  3. 3
    Opbevares i en overdækket beholder. Hvis du har rester, skal du lægge dem i en lufttæt beholder. Opbevar beholderen i køleskabet. Du kan efterlade gryderiet i køleskabet i op til 4 dage.
    • Varm resterne op i mikrobølgeovnen eller på komfuret ved svag varme.
  4. 4
    Færdig.

Tips

  • I stedet for kiks kan du også bruge et wienerbrødsark.
  • Du kan vælge at bruge alternative grøntsager. For eksempel kan du bruge skalotteløg og asparges i stedet for selleri og løg.

Advarsler

  • Sørg for, at alle ingredienserne er friske, inden du indarbejder dem i opskriften.

Ting, du har brug for

  • Langsom komfur
  • Kokkens kniv
  • Visp
  • Madlavningsspray
Lignende artikler
  1. Hvordan ristes kokosnød?
  2. Hvordan fryses cantaloupe?
  3. Hvordan laver man fennikel?
  4. Hvordan skræller man en dragonfrugt?
  5. Hvordan laver man krydret mayo?
  6. Hvordan bruges frugtkonserves?
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail