Dette websted bruger cookies til at analysere trafik og til at tilpasse annoncer. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. For mere information besøg vores privatlivspolitik.

Hvordan man fanger Zekrom i Pokémon Black?

Du bliver taget til din første chance for at erobre Zekrom direkte efter at have besejret Elite Four
Du bliver taget til din første chance for at erobre Zekrom direkte efter at have besejret Elite Four.

At fange en legendarisk Pokémon som Zekrom kræver teknik og strategi. At være en stærk Dragon- og Electric-type, vil almindelige Poke Balls simpelthen være ubrugelige imod den. Normen er at fange Zekrom ved hjælp af en Master Ball, men du vil måske gemme det til endnu stærkere Pokémon som Kyurem. Se trin 1 nedenfor for at lære at fange Zekrom første gang du støder på det, og tilføj en af de stærkeste Pokémon i hele serien til din fest.

Trin

 1. 1
  Forbered dig på kampen. Du bliver taget til din første chance for at erobre Zekrom direkte efter at have besejret Elite Four. Zekrom er en ekstremt farlig legendarisk Pokémon. Når du kæmper med det, vil det være niveau 50. Når det er sagt, skal du have et godt Pokémon-hold, der kan gå head-to-head med Zekrom. Lager op med helbredende genstande og selvfølgelig bolde til at fange den legendariske Pokémon.
  • Du vil modtage en Master Ball efter at have besejret Elite Four, som du kan bruge, men du vil måske gemme det til sværere Pokémon som Landorus eller Kyurem.
  • Zekrom kan kun fanges i Pokémon White. Hvis du spiller Pokémon Black, skal du handle for Zekrom.
 2. 2
  Besejre elite fire. Før du fortsætter til hovedslottet, hvor Zekrom er, skal du først besejre Elite Four. De vil have forskellige typer Pokémon, så sørg for at du har et godt afrundet hold til at slå hvert medlem.
  • Efter at have slået Elite Four, aktiver den glødende statue for at komme ned i bjerget. Efter en scene føres du til Ns slot.
 3. 3
  Gør plads til zekrom. Når du fanger Zekrom, kan du straks føje det til din fest, hvis du har fem Pokémon i din gruppe i stedet for seks. Du kan finde en pc til at gøre dette på tredje sal. På anden sal i slottet kan du helbrede dit Pokémon-hold.
  • Du kan forlade slottet, hvis du har brug for at få mere forsyninger eller udjævne din Pokémon mere. Gå til det tredje rum fra højre på slottets tredje sal. Tal med Plasma Grunt, og du kan blive teleporteret væk. Når du er klar til at vende tilbage, skal du tale med Grunt på Pokémon Center i Pokémon League.
  Da du vil fange Zekrom
  Da du vil fange Zekrom, vil du gerne holde hans HP lav og derefter gå til fangsten!
 4. 4
  Find zekrom. Du finder N øverst i tårnet. Efter en cutscene vil Zekrom blive indkaldt. Du har en chance for at redde dit spil, og derefter starter kampen med Zekrom. Sørg for at gemme, hvis du ødelægger kampen og har brug for at prøve igen.
 5. 5
  Kæmp med zekrom. Brug din stærkeste Pokémon til at sænke Zekroms helbred. En strategi er at bruge Pokémon med Dig eller Dive-evnen til at undgå Zekroms stærke angreb som Fusion Bolt. Husk, at Zekrom er på niveau 50, når du kæmper mod det.
  • Zekrom er svag for is, jord- og drageangreb.
  • Da du vil fange Zekrom, vil du gerne holde hans HP lav og derefter gå til fangsten! Hvis du får den sundhedsbold i rødt, skal du begynde at kaste Ultra Balls på den. Bliv ved med at skære væk fra sundhed og kaste kugler, indtil du fanger den.
  • Hvis du undlader at fange Zekrom her, har du en anden chance for at gøre det på 7. etage i Dragonspiral Tower, som kan findes nord for Icirrus City. Det er her, Zekrom kan findes i sort 2, når du først modtager den mørke sten fra N.

Tips

 • Dette er også effektive metoder til at fange andre legendariske Pokémon som Thunderus, Tornadoes og Reshiram (hvis du spiller hvid version).

Spørgsmål og svar

 • Hvordan fanger jeg Rayquza i Pokemon Black?
  Det er umuligt. Den eneste måde at gøre det på er at fange en i R / S / E & HGSS og overføre den til BW og BW2.
 • Hvad gør jeg, hvis jeg har den mørke sten?
  Tag det til dragetårnet.
 • Hvordan handler jeg for Zekrom?
  Du kan prøve at få nogle magtfulde og sjældne Pokémon, og nogen vil måske handle. Det kan dog være mere givende at fange det alene.
 • Hvordan slår jeg Elite 4?
  Du bliver nødt til at sikre dig, at dit hovedteam er på et højt niveau; 55 til 60 er det bedste interval. Sørg for, at du har mindst 2 Pokémon med et typefordeltag for hvert medlem. Medbring også masser af helbredelser og genoplivninger, og spar inden hver kamp. Hvis du taber til en, i stedet for at tage udfordringen igen, skal du bare nulstille til før kampen og tænke på, hvad du gjorde forkert. Prøv at bruge forskellige træk, eller start med forskellige Pokemon. Du vinder til sidst!

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail