Dette websted bruger cookies til at analysere trafik og til at tilpasse annoncer. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. For mere information besøg vores privatlivspolitik.

Sådan skjules sidst set på Telegram på iPhone eller iPad?

Der skal deles eller skjules din "sidst set" -status
Afhængigt af den valgmulighed, du valgte ovenfor, kan du vælge bestemte kontakter, der skal deles eller skjules din "sidst set" -status.

Denne guide lærer dig, hvordan du skjuler tidsstemplerne "Sidst set" i Telegram-appen til iPhone og iPad. Du kan deaktivere status for sidst set for alle, eller du kan vælge bestemte personer, der skal vises eller skjules for. Når du deaktiverer funktionen "Sidst set", kan du ikke se det sidst set tidsstempel på dine kontakter. [[Kategori: Telegram (Messaging Service)]

Trin

  1. 1
    Åbn telegram. Det er det blå ikon med det hvide papirfly.
  2. 2
    Tryk på ikonet "indstillinger" nederst. Det er ikonet med gearet.
  3. 3
    Tryk på Privatliv og sikkerhed. Det er øverst i menuen "Indstillinger".
  4. 4
    Tryk på Sidst set. Det er øverst i menuen "Privatliv og sikkerhed".
  5. 5
    Vælg, hvem der kan se dit tidsstempel. Vælg mellem følgende muligheder øverst:
    • Alle: Tillader alle at se dit "sidst set" tidsstempel.
    • Mine kontakter: Tillader kun dine kontakter at se dit "sidst set" tidsstempel.
    • Ingen: Skjuler "sidst set" tidsstempel for alle.
  6. 6
    Tryk på Del altid med eller Del aldrig med. Afhængigt af den valgmulighed, du valgte ovenfor, kan du vælge bestemte kontakter, der skal deles eller skjules din "sidst set" -status.
    • For eksempel for privatlivsindstillingen "Hvem kan se min tidsstempel", hvis du vælger "Ingen", kan du tillade nogle mennesker at se det ved at trykke på "Del altid med" og vælge en kontakt.
    Tryk på Sidst set for at returnere den sidst set indstillingsmenu
    Tryk på Sidst set for at returnere den sidst set indstillingsmenu.
  7. 7
    Vælg en kontakt. Tryk på en person, som du vil vise eller skjul dit tidsstempel "Sidst set". Et grønt flueben vises ved siden af deres navn, når de er valgt.
    • Du kan vælge flere kontakter.
  8. 8
    Tryk på Udført. Det er i øverste højre hjørne af skærmen.
  9. 9
    Tryk på Sidst set for at returnere den sidst set indstillingsmenu.
  10. 10
    Tryk på Udført. Det er øverst til højre på skærmen. Dette gemmer dine ændringer. Din sidst sete status bliver nu skjult i henhold til de præferencer, du indstiller.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail