Dette websted bruger cookies til at analysere trafik og til at tilpasse annoncer. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. For mere information besøg vores privatlivspolitik.

Sådan træner du din korthistoriske karakter til niveau 200?

Indtil du når niveau 30
Bare gå til Henesys og se efter et sted kaldet golem tempel og træne der, indtil du når niveau 30.

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan folk i MapleStory formåede at få deres karakter til niveau 200?

Trin

 1. 1
  Vælg et job, du beundrer meget! Nu hvor du har valgt et job og besluttet at træne i det, bliver du nødt til at vide, at det ikke er let at nå niveau 200. Gør dig klar til en ujævn tur.
 2. 2
  Udholdenhed er påkrævet! For at komme op på niveau 200 kræver det en stor indsats, og at du bliver ved med at motivere dig selv til ikke at skifte til et andet job. Hvis du synes, at træne din karakter er kedelig, så er MapleStory ikke din kop te.
 3. 3
  Ved, hvor du skal begynde at træne! Hvis du er mellem niveau 1 til 20, er det bedst at starte med en søgen, der giver dig en masse EXP. Advarsel! Fortsæt ikke med at søge, når du rammer niveau 20 og derover, for da er EXP ret ubrugelig. Bare gå til Henesys og se efter et sted kaldet golem tempel og træne der, indtil du når niveau 30. Den EXP, der er givet af golem, er omkring 1 til 3% hver, så det er ret højt og hurtigt, og selvfølgelig, når du nåede niveau 30 så du vil modtage en quest, der kræver, at du gennemfører den. Opmærksomhed! Dette er en must-do quest, da det vil give dig nye færdigheder med bedre skade.
 4. 4
  Fortsæt med at træne! Når du når niveau 30 og har udført søgen, beder din jobinstruktør dig om at gå til et sted kaldet svamperiget. Gå bare til det spejl af dimensionen, der findes i alle byerne, og se efter et ikon med titlen monster carnival. Denne partysøgning kan få dig til at niveauere 5 gange hurtigere end at gennemføre svampens rige. Du kan niveauere fra niveau 30 til niveau 51 på bare 2-3 timer. Bare bede om, at nogen inviterer dig til at deltage i hans / hendes fest og lade ham gøre alt arbejdet. Du skal bare dræbe monsteret, når karnevalet starter. Du vil bemærke, hvor meget du kan niveauere.
 5. 5
  Så du er niveau 51 nu, ikke? Vejen at gå! Du vil bemærke, at du ikke længere kunne komme ind i monster karneval, da du allerede er niveau 51, men aldrig nogensinde går ind i monster karneval 2, fordi det er dumt og værdiløst. Bare gå til et sted kaldet Sleepywood og træne på monstrene derovre. Sørg for at have nok drik med dig, så du ikke dør, fordi døende betyder -10% eksp. 10% exp er meget! Træn til du når niveau 60 eller 70, og så er du der! Du vil modtage den tredje jobfremmeopgave, der giver dig mulighed for at lære mere magtfulde og fantastiske færdigheder! Fokuser på de færdigheder, der giver dig størst fordel, og forsøm de færdigheder, der giver dig mindst mulig fordel.
 6. 6
  Din vej bliver nu mere ujævn! Og hårdt selvfølgelig. Når du er færdig med din søgen, skal du bare fortsætte med at lave alle de nye festopgaver, der kan findes på spejlet af dimensionen! Tro mig, de fleste af disse festopgaver giver dig faktisk 20 til 30% procent af exp, hvilket er virkelig stort og er en nem måde at niveauere op på! Åh og husk altid at gå til kanal 1, når du leder efter en fest, fordi kanal 1 normalt har mange mennesker, og din chance for at blive inviteret er højere. Selvfølgelig bliver du nødt til at spørge pænt.
 7. 7
  Det er sværere at niveauere nu, ikke? Men selvdisciplin vil altid gøre det let. Lad os sige, at du har nået niveau 100 ved at lave alle disse festopgaver hver dag! Dit hårde arbejde har betalt sig! Nu er dit niveau 100! Er der næsten! Bare afslut den fjerde jobfremskridt og få de stærkeste færdigheder til din klasse. Start med at træne i Evolution World! Det giver en masse EXP! Jeg ved! Kedeligt, ikke? Det er, hvad du er nødt til at se, hvis du vil nå niveau 200. Og du bemærker muligvis også, at nogle mennesker måske beder dig om at gå chef. Hvis du føler at du er klar, så vær min gæst, bare slut dig til dem. For din information er bossing et ord, der bruges af maplers som en erstatning for at kæmpe bosser
Du kan niveauere fra niveau 30 til niveau 51 på bare 2-3 timer
Du kan niveauere fra niveau 30 til niveau 51 på bare 2-3 timer.

Tips

 • Fidus aldrig nogen.
 • Udholdenhed er påkrævet!
 • Du kan tjene penge ved at sælge din berømmelse (bare gå til det frie marked på kanal 1 og se efter folk, der skriver. 'Berømmelse for (ethvert beløb)', så bare op deres berømmelse ved at dobbeltklikke på deres karakter og klikke på op-knappen ved siden af ordet 'berømmelse' og handel med dem for at gøre krav på dine Mesos.
Hvordan folk i MapleStory formåede at få deres karakter til niveau 200
Har du nogensinde spekuleret på, hvordan folk i MapleStory formåede at få deres karakter til niveau 200?

Advarsler

 • Hvis du er ny hos MapleStory, skal du ikke bekymre dig om, at din skade bliver lav eller bliver grinet af. Du bliver en professionel en dag! Bare rolig!
 • Igen vil en ægte pro-spiller aldrig se ned på folk og vil hjælpe de nye spillere, der har brug for Mesos til et bedre udstyr, mens de falske proffer bare griner og kritiserer folk.
 • Nogle 'pro' vil hellere kritisere din beskadigede skade for at være for lav, men hej, ligeglad med dem. De prøver bare at vise deres rigdom.
 • Intet galt for at have en lav skade.
 • Undgå at spotte mennesker, fordi det viser, at du ikke er civiliseret og vil blive set ned af mennesker.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail