Dette websted bruger cookies til at analysere trafik og til at tilpasse annoncer. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. For mere information besøg vores privatlivspolitik.

Hvordan træner jeg din undulat?

For at træne din undulat til at træde op på din finger skal du starte med at placere din hånd i buret hver dag, indtil det er behageligt med din tilstedeværelse. Prøv derefter forsigtigt at trykke fingeren mod din undulats bryst, så den træder op på din finger. Du kan også prøve at placere et par frø på din finger for at tilskynde din undulat til at klatre på. Når din undulat virker behagelig at komme på din finger, skal du begynde at tilføje en kommando, som "Step up", og give din undulat en godbid, når den klatrer på dig. Gentag dette hver dag, og til sidst vil din undulat træde op på kommando! For at lære at lære din undulat andre tricks, rul ned!

For at lære din undulat hvordan man pakker ind i et håndklæde
For at lære din undulat hvordan man pakker ind i et håndklæde, skal du først lade undulat udforske håndklædet.

En undulat er en livlig og chatty lille fugl. Hvis du har besluttet at købe et af disse fantastiske dyr og allerede har læst, hvordan man tager sig af en undulat, er det tid til at lære at træne det. Vær forberedt på en masse sjov!

Del 1 af 3: Optjen din undulats tillid

 1. 1
  Få din undulat til at føle sig hjemme. Hvis din undulat er ny, har det brug for tid til at vænne sig til buret. Du skal lade den justere sig i mindst et par dage og sørge for, at fuglen er i et stille miljø, inden du prøver at træne den. På dette tidspunkt skal undulat begynde at slappe af og føle sig godt tilpas.
  • Sørg for at læse vejledningen til, hvordan du tager dig af en undulat
  • Bliv tæt på buret. Tal stille med det, mens du venter på, at det skal justeres, men prøv ikke at håndtere det. Det vil vænne sig til dig i løbet af et par dage eller uger.
  • Undgå høje lyde og skrig. Din undulat vil sandsynligvis blive stresset af dette nye miljø.
  • Navngiv din undulat. Sig det ofte, især når du fodrer det, så det vænner sig til sit nye navn.
  • Læs din fugl en historie. Dette lyder måske underligt, men undulater kan lide at høre deres ejers stemme. At læse dem en bog vil berolige dem og gøre din stemme fortrolig.
 2. 2
  Foder og vand undulat dagligt. Undulaten vil langsomt genkende dig som den der leverer mad. Fuglen vil stole på dig hurtigere og vil være begejstret, når han ser dig.
  • Vand og mad skal skiftes dagligt, selvom undulat ikke har rørt ved det. En ny undulat nægter ofte at spise i op til en uge, da det vænner sig til sit nye liv.
  • Introducer din undulat til godbidder, inden træningen starter. Giv det et stykke frugt eller et par frø. Din fugl vil elske det og vil være mere villig til at lære, hvis den har et incitament. Overdriv ikke med godbidder, da du vil holde din fugl sund.
 3. 3
  Lad undulat flyve i et rum. Når fuglen har det godt med dig, kan du lade den flyve i et rum med alle vinduer og døre lukket. Denne ekstra plads gør din undulat glad og holder den i form til den kommende træning.
  • For at kalde det tilbage skal du slukke for alle lysene og lade gardinet i det ene vindue være åbent, men husk at lukke vinduet. Undulaten vil blive tiltrukket af lyset. Hold det forsigtigt og læg det tilbage i buret.
  • Sørg for, at der ikke er nogen kat eller rovdyr i rummet.
  • Hvis du har et barn, skal du ikke lade ham / hende skræmme fuglen. Undulater er let traumatiseret.
Hvordan lærer jeg min undulat at spise ud af min hånd
Hvordan lærer jeg min undulat at spise ud af min hånd?

Del 2 af 3: undervisning af tricks

 1. 1
  Tilskynd til fysisk kontakt. Når din undulat er afgjort, skal du placere din hånd i buret og holde den immobil. Gentag dette i flere dage for at lade din fugl vænne sig til din fysiske tilstedeværelse i buret.
  • Når undulaten virker okay med din hånd, skal du placere din finger inde i buret. Skub det derefter let mod din undulats bryst. Dette vil tilskynde det til at klatre på din finger. Vær tålmodig, da fuglen i starten måske er tilbageholdende.
  • Hvis fuglen er skræmt, skal du bare stryge brystet med bagsiden af din finger. Vis kærlighed og omsorg.
  • Alternativt kan du lægge et par frø på din finger. Din undulat vil sandsynligvis klatre på din hånd for at spise dem. Hvis du gør dette i et par dage, lærer dit kæledyr at stole på dig.
 2. 2
  Begynd at bruge anvisninger. Når du taler med din undulat, skal du begynde at bruge instruktioner som "Step Up!" og "Træd ned!" at falde sammen med dens hopping på og af din finger. Gentagelse er nøglen til at få ham til at udføre en handling i henhold til dine ord (som bare lyder for ham).
  • Giv en godbid, når din undulat gør noget efter din instruktion. Dette vil styrke den ønskede adfærd.
  • Vær vedholdende og konsekvent. Du bliver nødt til at fokusere på en instruktion ad gangen, og i et stykke tid, indtil din undulat gentager efter kø. Fortsæt og varier ikke rutinen; dette øger chancerne for, at din undulat lærer hurtigere.
 3. 3
  Lær din undulat at flyve til dig. Hold fingeren super tæt, men ikke for tæt på, at din fugl bare kan træde op. Det er nødvendigt at hoppe. Bring din finger en halv tomme længere, og beløn din undulat med en hirse, hver gang din undulat flyver til dig. Øv dette og tag din finger længere og længere hver dag.
  • For at lære din undulat at træde ud af aborre, du holder, og på sin bur aborre, skal du bruge den samme kommando og de trin, der er angivet i tricket "step off finger".
  • For at lære din undulat at flyve til sin aborre skal du pege på aborre og sige "gå tilbage til din aborre." Beløn undulat, når det går til aborre.
 4. 4
  Lær din undulat "håndklædetræning. " Dette lærer din fugl at være fortrolig med at blive pakket ind i et håndklæde, når den er syg eller hos dyrlægen. For at lære din undulat hvordan man pakker ind i et håndklæde, skal du først lade undulat udforske håndklædet. Læg den fladt ud på bordet med sin yndlings godbid eller legetøj, og lad det gå på håndklædet. Gentag dette mange gange.
  • Dernæst kan du øve dig i at holde håndklædet, mens fuglen er på det. Hold det på en let "cupped" måde, og lad det fortsætte med at spise godbidder eller lege med legetøjet. Gentag dette trin hvert par timer i et par minutter ad gangen.
  • Drej derefter håndklædet rundt om fuglen, og hold det mere fast. Fortsæt med at gentage denne proces, indtil din undulat er pakket ind. Hver gang du gør dette, skal du forsigtigt stryge eller strække fuglens vinger og fødder. Det vænner sig til, at dens vinger og fødder bliver rørt hos dyrlægen.
  • Gentag "wrap up" hver dag med en positiv holdning og masser af godbidder. Din undulat vil blive fortrolig med at blive pakket ind i et håndklæde til neglebesætninger, vingebeslag og lignende.
  Hver gang din undulat flyver til dig
  Bring din finger en halv tomme længere, og beløn din undulat med en hirse, hver gang din undulat flyver til dig.
 5. 5
  Træn din undulat til at balancere på en tennisbold. Når din fugl kender grundlæggende retninger, er det tid til at gøre tingene sværere. Indfør en tennisbold i buret, og lad fuglen lege i et par dage. Følg følgende trin:
  • Prøv at sætte undulaten oven på tennisbolden og hold dens krop, mens fødderne ser efter balance. Hver gang undulat prøver at balancere sig med fødderne, skal du tilbyde en godbid.
  • Tving ikke din fugl til at lære et trick for længe. 10-15 minutter om dagen er nok. Husk at din fugl skal have det sjovt!
  • Lad bolden ligge i buret. Din undulat vil i sidste ende forstå formålet med øvelsen og balancen alene på bolden.
  • Vær blid, når du holder undulaten på tennisbolden. Husk at de er skrøbelige fugle.
 6. 6
  Lær undulat at klatre op ad en stige. Du kan finde fuglestiger af plast i de fleste dyrehandlere. Fastgør det til siden af buret. Din undulat vil naturligt blive fascineret af stigen og vil gerne bestige den.
  • Hver gang fuglen forsøger at bestige stigen, skal du sige det samme ord, som 'klatre', for at lade din fugl skabe sammenhængen mellem dens handling og din ordre.
  • Tricket er at få din undulat til at klatre, når du bestiller den. Vær tålmodig og blid. Placer din fugl i den nederste ende af stigen, og hold den. Sig det ord, der er forbundet med klatring, og slip din undulat.
  • Når din fugl har forstået, hvad der forventes, skal du ikke placere den i den nederste ende af stigen, men et par centimeter fra den. Forøg afstanden hver dag, indtil din undulat adlyder uden fysisk kontakt.

Del 3 af 3: lære at tale og synge

 1. 1
  Lær din undulat sit navn. Det er lettere at starte med dyrets navn, da det hele tiden hører det. Gentag din undulat navn hver gang du ser det, og når du medbringer mad. Prøv at tale med en høj stemme og sig navnet langsomt og tydeligt.
  • Vent, indtil undulaten er gammel nok. Fuglen skal være mindst tre måneder gammel, før den kan tale.
  • Hvis du har mere end en undulat, skal du holde dig til undervisningen i et navn. Du vil ikke gøre det for svært i starten.
  • Glem ikke at belønne din undulat. Hvis det ikke lærer hurtigt, skal du ikke straffe det. Det forstår ikke rigtigt eller forkert og vil bare mistro dig.
 2. 2
  Udvid sit ordforråd. Talenterede undulater kan lære over tusind ord i løbet af deres levetid. Når din fugl kender sit navn, skal du målrette mod de ord, du vil lære. Din undulat vil til sidst skabe forbindelsen mellem ordene og objekterne eller handlingerne.
  • Når du kommer ind i lokalet, skal du systematisk sige 'hej coco [eller undulatets navn]'. Når du fodrer det, skal du pege på frøene og sige 'mad'.
  • Se på deres korporalsprog og drage fordel. Når fuglen er i en truende kropsholdning (bider eller hakker), skal du sige 'Vred'. Når undulaten hviler på det ene ben og ser glad ud, skal du sige 'glad'.
  • Din undulat kan også sige enkle sætninger. Når din fugl spiser, skal du sige 'coco [eller fuglens navn] spiser'. Når det drikker, sig 'coco drinks'.
  • Lær ikke dine fugle fornærmelser. Undulaten vil huske det i lang tid og kan gøre dig flov foran dine gæster.
  For at træne din undulat til at træde op på din finger skal du starte med at placere din hånd i buret hver
  For at træne din undulat til at træde op på din finger skal du starte med at placere din hånd i buret hver dag, indtil det er behageligt med din tilstedeværelse.
 3. 3
  Lær din undulat en sang. Der er ikke noget sjovere end at lade din fugl synge en sang. Din undulat kan huske enkle melodier og vil med glæde glæde hele familien. Den nemmeste måde at lære en sang på er at synge den igen og igen til din fugl. Forsøg ikke at lære hele sangen, men bare et par sekunder.
  • Vælg en sang, du kan lide. Husk, at din undulat kan synge den i lang tid.
  • Optag dig selv og syng en sang, og spil den til din fugl, når du er væk. Dette er en ekstremt effektiv måde at lære en sang på uden at skulle synge den tusind gange. Du kan gøre det samme for at lære ord.
  • Den egentlige optagelse af en sang er muligvis ikke den bedste måde at undervise fuglen på. Instrumenterne vil sandsynligvis forstyrre det.

Husk

 • Vær altid tålmodig. Ofte har undulater forskellige indlæringshastigheder, som os mennesker, så du bliver nødt til at lære at arbejde på hinandens skridt. Også træning gør mester. I modsætning til os kan undulater glemme deres færdigheder over en meget lang periode, så praktiser færdighederne hver dag eller så for at holde deres sind skarpe!

Advarsler

 • Hvis din undulat ikke kommer til dig, skal du ikke jage ham rundt i buret.
 • Tag ikke en gratis flyvning, medmindre du enten har øvet den med et sele, men hvis du ikke har en, kan du risikere det, men du bliver nødt til at have øvet det på nye indendørs steder, fordi det er ligesom uden for et nyt sted kan være distraherende.

Spørgsmål og svar

 • Hvorfor kvidrer mine to fugle så meget?
  Undulater er vokale fugle, der elsker lyden af deres egen stemme. Faktisk er det i naturen de mest støjende mandlige fugle, der vinder kvindens opmærksomhed, så højt kvidrende vælges til når fugle opdrætter. Budgie-kvidring kan også være højt, da det skal høres af andre i flokken, mens fuglene er på flugt. Kvitrende er et tegn på, at de er glade, selvom det kan være påtrængende, er det en god ting.
 • Hvilket køn er lettere at træne?
  Kvindelige fugle er redenbyggere og kan være mere feisty og ensindige end mænd. Også mænd har tendens til at være mere høje, når de bruger deres stemmer til at tiltrække en ægtefælle. Så hvis du ønsker at træne en fugl til at tale, er en mand en bedre idé. Imidlertid har hver fugl deres egen personlighed, og du får feisty hanner og føjelige kvinder som med enhver art!
 • Jeg har to undulater, de er så bange for mig, jeg er lidt forvirret ved at læse denne artikel, fordi jeg kun er ni. Kan du gøre det klarere?
  Gør dine bevægelser langsomme og ikke pludselige. Giv dine undulater tid til at lære dig at kende, tale meget med dem med en rolig stemme og brug deres navne. Skrig ikke og råb og løb vildt, fordi dine undulater måske bliver bange. De er sandsynligvis bange for din hånd. I en uge skal du tale med dem, ikke røre ved, men hold din hånd uden for buret, så de kan se det. I næste uge skal du lægge din hånd inde i buret, tale med dem, men rør ikke. Den næste uge stryg dem med din hånd. Lær dem, hvordan man går på og af din finger, tryk på brystet tættere på fødderne og sig "Op", indtil de går på din finger. Dette kan tage tid, prøv at være tålmodig.
 • Jeg har haft mine undulater i omkring et år, men jeg har aldrig haft tid til at træne dem. Kan de stadig trænes?
  Selvom det er bedst at starte så ung som muligt med undulater, er det aldrig for sent at begynde at træne.
 • Hvad gør jeg, når min undulat er vågen om natten og sover om dagen?
  Dæk dit budgie's bur om natten med et burdæksel, og sluk for lysene. Kommuniker med ham i løbet af dagen ved at tale og interagere.
 • Skal jeg tage min 5 dage gamle undulat ud af buret?
  Ingen.
 • Hvorfor bider min undulat mig altid?
  Måske er den stadig bange. Forsøg ikke at få fat i dine fugle, og lad dem i stedet komme til dine hænder.
 • Hvis jeg tager ham ud, efter at jeg har fået ham til at stole på mig, vil han da prøve at flyve væk?
  Ja, selvom din fugl "stoler på" dig, kan den benytte enhver mulighed den kan for at flyve væk. Når alt kommer til alt vil fugle være fri, det ligger i deres natur at flyve og leve i det fri.
 • Hvordan lærer jeg min undulat at spise ud af min hånd?
  Du bliver nødt til at vente, indtil din fugl er komfortabel nok med din tilstedeværelse til at spise, mens du er i nærheden, og det er okay, at du har din hånd i buret. Hvad jeg gjorde for at træne min er, at jeg tog madretten ud i halvanden time, før jeg begyndte at træne den. Så lagde jeg maden i min hånd. Så holdt jeg det bare tæt på fuglen i buret, men ikke for tæt. Når det er vant til dette og spiser komfortabelt ud af din hånd, kan du få det til at træde op i din hånd, eller det kan begynde at gøre dette alene for at komme til maden lettere. Når din fugl har spist fyldet fra din hånd, skal du sætte madskålen tilbage i buret.
 • Kan jeg give min undulat noget frugt?
  Ja! Du kan også prøve grøntsager som mørke bladgrøntsager, broccoli og sukkermajs. Hold dig væk fra frugter og grøntsager, der er farlige for undulater, såsom: avocado, chokolade, svampe osv.

Kommentarer (19)

 • holmesbrandon
  Jeg fandt dine artikler meget informative. Jeg vil bestemt have en lille fugl til et kæledyr, og dit råd hjælper mig med at tage tid på at træffe det rigtige valg.
 • jordanekuvalis
  De fleste af spørgsmålene var spørgsmål, jeg havde. Jeg læste dem alle igennem og fandt dem interessante. Jeg fik ham til min fødselsdag, og jeg vil gerne lære så meget jeg kan.
 • alvis82
  Min kvindelige undulat stoler på mig nu!
 • jschulist
  Meget hjælpsom, også pæn og enkel.
 • nils84
  Mange tak for denne artikel. Jeg elskede sangrådet, da det tog et par uger, men nu holder mine undulater mig med glade sange fra forskellige musicals.
 • tjenkins
  Det hjalp mig, fordi min fugl var langt ude af kontrol, efter vi købte hende. Efter et par måneder var hun virkelig legende og glad for at have mennesker omkring sig ved hjælp af dette websted. Hun elsker virkelig at følge mig ned ad gangen og op og ned ad trappen. Hver gang hun bliver bange, kommer hun hen og sover hos mig.
 • marenkarlsson
  Dette hjalp mig virkelig, fordi jeg måske får en kæledyrs undulat til min fødselsdag!
 • rennernelle
  Lærte mig bestemt alt det grundlæggende om at træne min baby undulat, når jeg køber den i næste uge. Tak.
 • alfredbro
  Det hjalp mig, fordi jeg har to undulater, og når jeg først gjorde disse trin, hjalp det mig!
 • knedergaard
  Ved at følge trinnene stoler min undulat nu på mig og er ikke længere bange for mig. Han elsker bare når jeg er sammen med ham.
 • watersemmy
  Dette var meget informativt, og min Meep (en pige) ved allerede, hvordan man skal ryste hænder! Hun sidder på min skulder her.
 • schadenbernardo
  Tak for disse artikler. Nu kan min undulat synge min yndlingsmusik og sige hans navn.
 • ybutler
  Enkel, trin-for-trin guide var let at følge, så det giver en god chance.
 • marshalleleanor
  Jeg kunne godt lide det, og det var nyttigt.
 • williammoore
  Undervisningstricks har hjulpet. Jeg tjekkede mange websteder og ingen fungerede, men jeg fulgte dette, og min fugl er fantastisk. Tak!
 • tzieme
  Efter at jeg har læst denne artikel, føler mine fugle sig mere hjemme! Tak, guide, for at hjælpe mig med at nå min grænse med mine søde små undulater!
 • hamillcruz
  Hvordan man ved, om det er en mand eller en kvinde, der er hjulpet.
 • bgammelgaard
  Dette hjalp mig med trinnene.
 • ambersanford
  Dette er godt at have, det hjælper mig med at vide, at jeg kan få hjælp til at passe mine små fjervenner, fordi de er familie for mig, og jeg vil holde dem sunde og glade. Tak skal du have!
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail